DoesWatt en Naaiatelier Kieskleurig werken samen in Pop-up winkel tijdens Kerstmarkten in hartje Doesburg

DoesWatt, 8 december 2023 – Tijdens twee weekenden, waarin de Kerstmarkt op 9 december en de Winterfair op 17 december plaatshebben, beheren Energiecoöperatie DoesWatt en Naaiatelier Kieskleurig samen een pop-up winkel van 11.00 tot 17.00 u aan de Meipoortstraat 1 in Doesburg. 

Een lokale beheerder van het pand aan de Meipoortstraat 1, hoek Kerkstraat, geeft beide niet-commerciële organisaties een mogelijkheid om publiciteit te maken voor de uitgangspunten waar ze voor staan: duurzaam en energiezuinig leven. Energiecoöperatie DoesWatt geeft acte de présence. Bent u geïnteresseerd in een goed advies op het gebied van energie opwekken, energie besparen of duurzaamheidstips? Dan bent u van harte welkom. 

Energiecoöperatie DoesWatt geeft handen en voeten aan de wens van Doesburgers om energiezuinig te leven. Het doel is dat er in Doesburg in de nabije toekomst op een verantwoorde en milieubewuste manier er net zoveel energie opgewekt wordt als er gebruikt wordt. Thema’s die centraal staan zijn: begrip en draagvlak creëren voor de energietransitie, mensen laten inzien dat anders omgaan met energie loont en je geld kan besparen zodat het ook nog leuk wordt, projecten opzetten waarbij lokale energie wordt opgewekt uit duurzame bronnen zoals zon, wind en water. Tijdens de Winterfair zullen Naaiatelier Kieskleurig en Energiecoöperatie DoesWatt samen een kraam beheren voor het pand van Tapperij Hendrick, Meipoortstraat 1 hartje Doesburg.

Meer informatie vindt u op www.mooiduurzaamdoesburg.nl.