ENERGIE OPWEKKEN

DoesWatt ontwikkelt projecten om gezamenlijk schone energie op te wekken of eventueel in te kopen. Eén van onze projecten is dat we daken zoeken waarop we gezamenlijke zonnepanelen kunnen leggen. Als lid van onze coöperatie kun je hierin participeren via de landelijke Subsidieregeling voor Coöperatieve Energieopwekking, de opvolger van de “postcoderoosregeling“. Deze maakt het financieel makkelijker om mee te kunnen doen in een project.

DoesWatt onderzoekt ook andere mogelijkheden voor het opwekken van schone energie, zoals energie uit water- en wind.

ZONNEPANELENPROJECT

Niet iedereen wil of kan zonnepanelen op het eigen dak plaatsen. Dat kan te maken hebben met de ligging of omgeving van het dak, of met persoonlijke overwegingen: niet iedereen vindt zonnepanelen even mooi. En soms is het aantal zonnepanelen dat op het dak past te laag om voldoende energie op te wekken voor de eigen behoefte.

DoesWatt biedt alle inwoners van Doesburg, zowel huiseigenaren als huurders, de mogelijkheid om gezamenlijk zonnepanelen op daken van grote lokale gebouwen in te plaatsen.

 

» Download de brochure zonnepanelenproject

HOU ME OP DE HOOGTE

Wil je meedoen met een zonnepanelenproject? Of heb je belangstelling voor andere energieprojecten?

Laat je gegevens achter en wij houden je via onze nieuwsbrief op de hoogte van de lopende en nieuwe activiteiten en projecten.