
De bijeenkomst in april van dit jaar smaakte naar meer. Het is tijd voor een nieuwe pop-up SPINAZIE academie.
Uit de eerste bijeenkomst bleek een brede belangstelling voor duurzame voeding.
Op 12 november a.s. willen we een plan maken om de verschillende onderwerpen in het komende jaar meer aandacht te geven.
Deze keer staat “Veilige en duurzame voeding” centraal.
PROGRAMMA
- Korte introductie van de avond
- Lezing Joyce: Hoe zorgen we in Nederland voor onze voedselveiligheid?
- Lezing Roelina: Microbiologische veiligheid en kwaliteit van voedingsmiddelen.
- Allen: plannen van activiteiten in het komende jaar 2025/2026.
SPREKERS, OP PERSOONLIJKE TITEL
Joyce de Stoppelaar
De loopbaan van Joyce staat in het teken van voeding, levensmiddelenwetgeving en voedselveiligheid, waarbij ze na 25 jaar ervaring alle kanten van de medaille heeft gezien: onderzoek, beleid, bedrijfsleven, toezicht en opsporing. Op dit moment werkt Joyce als Coördinerend Specialistisch Inspecteur.
Roelina Dijk
Roelina Dijk is levensmiddelentechnoloog met ruim 25 jaar ervaring in de levensmiddelenmicrobiologie. Ze verzorgde trainingen en cursussen voor professionals in de levensmiddelen verwerkende industrie en is auteur van diverse boeken en publicaties op dit vakgebied. Momenteel werkt ze als redacteur voor de Nieuwsbrief Voedselveiligheid en als beleidsmedewerker in de zuilvelsector.
POP-UP SPINAZIE ACADEMIE
datum: woensdag 12 november 2025
tijd: 20.00 – 22.00 uur
locatie: Koppelweg 18, Doesburg (15 deelnemers)
AANMELDEN
- e-mail: info@doeswatt.nl
- e-mail: ido.anna.pietersma@gmail.com
- Signal groep: Spinazieacademie Duurzame voeding
